De Praktijk


Maak kennis met de opvoedcoach

Ik ben Anne Kristal en gediplomeerd pedagoog met een enorme passie voor de ontwikkeling van jonge kinderen. De verloskundige was er om jou te begeleiden tijdens je zwangerschap en bevalling. Ik ben er voor alle jonge ouders in Gelderland die vragen hebben over de ontwikkeling van hun baby, dreumes, peuter of kleuter en/ of worstelen met het ouderschap. 

Mijn missie als opvoedcoach en pedagogisch adviseur, is om zoveel mogelijk ouders in Gelderland, en heel Nederland te coachen, en hen te voorzien van de nodige support om hun kind lekker in hun vel te laten zitten. Het is mijn doel om ouders de regie over hun eigen leven terug te geven, te zorgen dat hun kind(eren) en zijzelf eindelijk weer kunnen genieten en ontspannen, en dat alles zonder stress en schuldgevoel. Lees hieronder ervaringen van gezinnen die ik inmiddels met succes heb gecoacht. Ik prijs me gelukkig dat ik met veel families mag werken aan de verbetering van hun opvoedplezier, en in vele gevallen ook hun gezonde state of mind

Als ouder ken jij de behoeften van je kind als geen ander. Je weet exact waar je kind staat in zijn ontwikkeling en welke ervaringen hij of zij heeft opgedaan. Ik zie ouders dan ook als een expert van hun eigen kind. Met mijn pedagogische achtergrond en jouw input als ouder wordt het mogelijk een nieuwe weg in te slaan.

Anne Kristal is een betrokken, doortastende en effectieve coach die echt vinger aan de pols houdt en ook op moeilijke momenten tegelijkertijd steunend en helder optreedt. Wij waren ongelovelijk blij met haar hulp en voelen ons allemaal een stuk relaxter.

Leonie & Frans

Na een intensieve week van oefenen slaapt onze dochter nu door. Wat fantastisch! Dat simpele tips, regelmaat en goede begeleiding zo’n verschil kan maken had ik niet durven dromen. Voor een ieder die slaapproblemen herkent bij zijn baby is DE OPVOEDZAAK een uitkomst!

Tamara & Pieter

Mijn ervaring met Anne Kristal als opvoedcoach is heel positief. Door inzichtelijk te maken welke impact mijn houding of communicatie op mijn zoon heeft, heb ik heel bewust van daaruit aanpassingen kunnen doen. Anne Kristal heeft mij op een prettige en heldere manier inzicht gegeven. Ik kan nu weer genieten van het contact met mijn zoontje.

Susanne

Wat was het ontzettend fijn om op deze manier ondersteund te worden in deze moeilijke tijd voor ons gezin. Jouw observaties binnen ons gezin gaven veel duidelijkheid. We voelen ons als ouders een stuk sterker en hebben gelukkig weer plezier met onze twee ‘dwarse’ peuters.

Anton & Carolien