Gaat het opvoeden even niet vanzelf?


Kennismaking

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we de situatie en kijken we naar de mogelijkheden voor coaching en ondersteuning. Opvoedcoaching aangeboden door DE OPVOEDZAAK biedt haalbare en milde oplossingen voor ouders. De coaching focust op stapsgewijze aanpassingen, zodat jullie rustig kunnen wennen aan de nieuwe inzichten en aanpak. Deze benadering is geen one-size-fits-all methode maar een op het specifieke kind en jou als ouder toegespitste benadering. Ouders kunnen liefdevol en aanwezig zijn en tegelijkertijd hun kind de ruimte geven belangrijke vaardigheden, zoals bijvoorbeeld zelf leren slapen, onder de knie te krijgen.

Coaching zo kort als mogelijk, zo lang als nodig

De ondersteuning die ik biedt bestaat uit een drie-tal mogelijkheden:

1. Skype-consult

Het online aanbod van begeleiding en ondersteuning bestaat uit 1 of meerdere Skype-gesprekken. Elke eerste maandag van de maand kunnen ouders en professionals gratis terecht bij mijn spreekuur voor ontwikkelingsvragen en opvoedadvies. Buiten het spreekuur is er gelegenheid een aparte afspraak te maken. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op via info@deopvoedzaak.nl.

2. Op locatie

Met DE OPVOEDZAAK biedt ik je de mogelijkheid om in een rustige omgeving in gesprek te gaan. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en maak graag kennis met jou en de situatie waar je mee worstelt. Ik nodig je dan ook van harte uit aan de koffietafel in mijn praktijk. Alle informatie die je deelt is vertrouwelijk en zullen niet aan derden worden verstrekt.

3. Consult aan huis

Heb je behoefte aan een andere vorm van ondersteuning? Ik kom graag langs om jullie gezinssituatie te bekijken en te bespreken. In het consult aan huis zijn video opnames mogelijk. Om meer inzicht te krijgen in het gedrag van het kind en op het effect dat het heeft binnen het gezin, is video-feedback een mooi hulpmiddel. Je ontvangt hierbij advies op maat, afgestemd op jouw gezin.

Korte vraag

Heb je een dringende opvoedvraag? Ik ben van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur te bereiken voor een kort consult. Stuur een e-mail naar: info@deopvoedzaak.nl, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook (06 22349108).