Tarieven


Bedrijven en beroepsopvoeders

De kosten voor video-feedback, het (her)schrijven van het pedagogisch beleid of een column in de nieuwsbrief zijn afhankelijk van de inhoud, duur en locatie. Neem contact op voor meer informatie en een offerte.

Ouderschapscoaching

Ik hanteer een standaardtarief van €20 euro per aangebroken kwartier. Skype-contact, walk & talk, praktijkconsult, huisbezoek, eventuele reiskosten en avondspreekuur worden allemaal berekend aan de hand van het standaard tarief.

Gemiddeld duurt een gesprek 30 minuten, langer of korter kan ook. We maken een afspraak op maat. Als je het prettig vindt om te weten wat de totale kosten zijn, kan ik na ons eerste (kennismakings)gesprek een indicatie geven of een totaalprijs noemen. Geen onaangename verrassingen achteraf!

De OPVOEDZAAK is zelfstandig en onafhankelijk en heeft geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Je kunt zonder verwijzing van de huisarts bij mij terecht. Neem contact op met de verzekering voor eventuele tegemoetkoming in de kosten.

Boek jouw consult

Heb je een vraag over het opvoeden van je kind? Loop je ergens tegen aan? Stel je vraag dan tijdens een van de aangeboden consulten. Ik hanteer een standaardtarief van €20,- per aangebroken kwartier. Het eerste half uur betaal je vooraf en na afloop ontvang je per e-mail een factuur voor het restant. Gemiddeld duurt een gesprek 30 minuten, langer of korter kan ook. Kom je langs voor een consult in de praktijk dan betaal je voor de eerste 3 kwartier €60,-. Daarna geldt het standaardtarief van €20,- per aangebroken kwartier. Voor video-feedback betaal je het eerste uur €80,-. Daarna geldt het standaardtarief van €20,- per aangebroken kwartier.

Als je het prettig vindt om te weten wat de totale kosten zijn, kan ik na ons eerste (kennismakings)gesprek een indicatie geven of een totaalprijs noemen. Geen onaangename verrassingen achteraf!